Lligams

Lligams

martes, 16 de diciembre de 2014

Una vetlada lluquera a Binicomprat

El passat dissabte, dia 13, els Blauets oferiren un concert a les instal.lacions de Binicomprat, conegut com a restaurant de gran aforament. El motiu era de que els pares dels blauets, familiars, amics, antics blauets i altres convidats tenguessin una vetlada nadalenca agradable. La meitat del preu del sopar anava destinat a subvencionar les despeses del viatge que els blauets faran a Finlàndia coincidint amb el final de curs.  

El concert no fou només de veus blanques, sinó que també hi participaren diversos instruments tocats pels mateixos blavets. Per cert, l'interès per la música va en augment des que l'escolania és una escola de música integrada. Fins i tot alguns al.lots han demanat de dedicar més temps als assajos d'orquesta de càmera. 

Després del sopar es va lliurar el Blauet d'Or al Germà Macià Ripoll pels 50 anys de dedicació al santuari de Lluc, particularment per la col.laboració amb els blauets durant molts anys, així com per la creació del jardí botànic i la decoració de la Basílica.

Els convidats foren més de 500. La majoria participà també en les rifes que oferien diferents productes: ensaimades, estades a hotels, a l'hostatgeria de Lluc, etc. 

Altres notícies breus:

Per no deixar-nos res entre les lletres del teclat diguem també que recentment la comunitat de S. Honorat va celebrar un aniversari més (i van prop de 60) de la senyora Maria Gener que tant col.labora amb l'acollida dels grups i en que la casa mantengui un esperit d'oració i contemplació, sense caure en la rutina. 

I finalment n'Hyppolite Voka ha passat tres dies a Lluc per tal de preparar la seva ordenació diaconal a La Real. Fins aquest dia, dissabte 20 de desembre (coincidint amb l'aniversari de la mort del Fundador) també es retirarà al convent de les Saleses de Palma on, per cert, hi ha vàries monges africanes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF