Lligams

Lligams

jueves, 22 de enero de 2015

Invitació als amics i coneguts

Reg. 00/2015/00                                  

 Monestir de La Real, 13 de gener de 2015 

Benvolgut amic/ amiga: Abans de tot encara volem expressar-te els millors desitjos de que tinguis un Bon Any Nou. En queda molt per endavant. 

T’escrivim els Missioners dels Sagrats Cors, quan ens disposam per a celebrar el CXXV anys de la fundació de la Congregació, pel P. Joaquim Rosselló i Ferrà, un dels grans contemplatius i missioners que ha ofert Mallorca al món. I et convidam a participar d’aquest aniversari d’una manera activa. Creiem que ho podem fer possible. 

La Congregació, gràcies a tu i a moltes persones, té una rica trajectòria i una bona experiència arreu del món. Creiem que la qualitat missionera és plausible. Les vocacions aquí són poques, però passen de 40 els joves en formació nascuts a Rwanda, Camerun, Nigèria, Rep. Dem. del Congo i a la Rep. Centreafricana. 

Ho hem pensat molt, per propi impuls i, diguem-ho, sense complexes, i perquè col•laboradors/es i amics ens insten a convidar les persones contractades laboralment (administradors, professors/es, personal administratiu, de neteja, etc.), els voluntaris/es, els antics missioners, els antics alumnes, de Lluc i de Sóller, els antics cantadors i escolanets de les nostres parròquies i esglésies, els amics d’un missioner, d’una comunitat, un parent o parenta, etc. 

El P. Fundador i nosaltres creiem en l’amor de Déu per a tothom, que ha pres formes humanes, en Jesús, i en Maria, que estimam sota l’advocació de la Mare de Déu de Lluc. Déu té cor, i ens estima en els Cors de Jesús i de Maria. 

Tenim dues institucions legalitzades, al servei de la Missió. La més antiga, la Procura de Missions, i, a més, la Congregació ha creat la ONGd Fundació Concòrdia. 

Que volem: 

Convidar-te per a trobar-nos un dels dies següents, que te vagin millor, i conversar de tot el que solament insinuat, i del que puguis aportar, de manera que facem possible un creixement espiritual, un acompanyament lliure, i oferim una tasca missionera efectiva, com cadascú la pugui realitzar. Una feina visible i de qualitat. 

No excloem ningú. Solament se posarien fora les persones que tinguessin per principi actituds violentes, excloents, que marginen els altres. La resta de situacions eclesials, socials, etc., en comunió amb l’Església, les podem tractar i reconduir. Per tant, amiga i amic: t’esperam en una de les trobades que ens serviran per a obrir uns nous camins de servei missioner des de la cordialitat: dia 31 de gener, a les 11’00, i dia 6 de febrer, a les 19’00, a La Real. 

Disposau de tots nosaltres, que vos saludam en nom dels germans de Mallorca 

Josep Amengual i Batle, Jaume Reynés Matas, Antoni Vallespir Llompart, 
Miquel Mascaró Crespí, Gabriel Seguí Trobat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF