Lligams

Lligams

martes, 1 de noviembre de 2016

Sopar solidari al restaurant "El Cruce" de Villafranca

Un any més el restaurant el Cruce de Villafranca va ser escenari d'un sopar solidari organitzat per Missions Sagrats Cors-Procura. En aquesta ocasió els beneficis aniran destinats al projecte "I tu que et mou" l'objectiu és la compra d'una furgoneta que faciliti el transport dels missioners per les seves tasques evangelitzadores, qüestions socials com transport de malalts i el repartiment d'aliments a aquelles comunitats més allunyades i més pobres de la zona de Munini.

Els assistents, la majoria amics i benefactors de Missions Sagrats Cors-Procura, van poder gaudir d'una vetllada agradable no només per la bona companyia dels assistents, sinó també pel bon menjar i pel petit concert realitzat per un quartet de música de cambra compost per quatre antics blauets que amb la seva música van conquerir els cors dels assistents.

Es va aprofitar per llegir uns e-mails del Pare Joan Arbona i del Pare Andrés de Rwanda. Tots dos exerceixen la seva tasca pastoral a països de missió. El primer va estar diversos anys a la Patagònia i actualment està en un barri de la perifèria del Gran Buenos Aires i el segon en Ñakayaga (Rwanda).



Aprofitam per agrair l'esforç dels que van ajudar a l'organització del sopar, sobretot a Joan Riera, germà del Pare Pere Riera i a n'Aina Servera així com també la generositat de Guillem, l'amo del restaurant, que com cada any va ser esplèndid amb la seva generositat a favor de Missions Sagrats Cors-Procura.

Les properes activitats solidàries previstes serà, el dia 3 de desembre un concert de cambra amb l'actuació del pianista Andreu Riera a l'església de Sant Felip Neri de Palma a les 19,30 i dos sopars solidàries, un al poble de Búger pel mes de febrer i un altre a sa Pobla el mes de març. Esperam que amb aquestes activitats puguem aconseguir la compra de la furgoneta solidària.

Miquel Mascaró
Responsble de Missions Sagrats Cors- Procura

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF