Lligams

Lligams

lunes, 7 de noviembre de 2016

Sant Honorat, Casa fundacional i Casa d'espiritualitat

Vaig passar dos dies amb la Comunitat de la Muntanya Luliana, que ofereix la possibilitat de compartir la vida de fe.

Cada dia a les 6,30 una hora de silenci contemplatiu. A les 7,30 Laudes pausades pregant i cantant. Després del berenar si vols ajudar a les tasques de cada dia ho pots fer.

A la posta de sol 30 minuts de pregària silenciosa i agraida. A les 7,30 pm. vespres i Eucaristia participada.

Dos moments forts: per començar la jornada i d´agraïda a la posta del sol.

Aquets dies també ha sortit el Tríptic amb el que ofereix la Comunitat: Religiosos i Laics, en aquest Curs 2016/17.

El Tríptic està ben presentat, acompanya les diferentes activitats del Curs, 7 retratos a colors, i un ja pot visualizar la bellesa del Lloc únic. La Creació, obra del Déu, de les primeres pàgines del Gènesi, ens obrin a la Contemplació. A aixecar les màns i el cor per alabar al Autor de la vida. Cels, terra i mar. Pins, mates i argelagues. Figueres, de cristià i de moro, oliveres i tapareres són els fuits propis de l´Ermita. El silenci se demana i s´ha agraïex. La caritat fraterna és el fruit de la pregària i de la vivència evangèlica... El compartir desde la Fe, persones de diferents llocs i abans no coneguts, te parlen de: "Un món nou"...

La PREGÀRIA del COR se t´ofereix una jornada cada mes desde el setembre fins al juny.

Els RECESSOS de 3 jornades se t´ofereixen s pera principis de novembre, de febrer i d´abril, acompanyats per la laica Maria Gener i el P. Voka, Hippolite.

TALLER de iniciació a la MEDITACIÓ i a la INTERIORITAT també s´ofereix un dia desde octubre a juny. Animats per Paula Cantallops y Eduardo Caselles. ESPIRITUALITAT INTERRELIGIOSA: L´autoestima en les diverses religions. 26 nov 2016 i 18 de febrer 2017. Animadors: Eduardo Caselles, Paula Cantallops i P. Miquel Mascaró.

JORNADA de pregària a l´escola de RAMON LLULL. Llibre de l´Ave Maria. Dia 11 de febrer 2017. Acompanya el P. Jaume Reynés msscc. CURS de QI GONG. del 24 al 26 de març. Animadora: Neus Pintat. TROBADA d´ESPIRITUALITAT: Despertar al que realment som: Presència Divina. Del 21 al 23 d´abril. Acompanya Mn. Esteve Humet (Sacerdot i sicòleg).

La Comunitat de Sant Honorat anima:
EXERCICIS ESPIRITUALS de Contemplació. Del 9 al 16 de juliol.
PREGÀRIA de la LLUM. Dia 31 de desembre a les 22 hs.
SEMANA SANTA. Del Dijous Sant capvespre al Dissabte Sant després de la Vetlla Pasqual (del 13 al 15 d´ abril).
VETLLA de l´ESPERIT dia 3 de juny a les 22 hs.

ACOMPANYAMENT ESPIRITUAL PERSONALITZAT:

+ TOT l´any a demanda de la persona interessada.
+ També acompanyament espiritual per un EQUIP:
Un sacerdot, una terapeuta i una laica de la Comunitat.
Fins aquí el PROGRAMA presentat.

Però també sabem que cada mes acompanyen a un grup de LAICS Misioners Sagrats Cors un dissabte dematí.

Crec i pens que és una bona oferta per una Casa d´Espiritualitat. Es pot triar: desde unes hores, una jornada, un Fi de setmana...


A més de respirar aire pur, una mirada espaiosa, un ambient sense renous... tens la possibilitat de alimentar i crèixer amb la dimensió espiritual. Tan necessari per el nostre temps!

Agraim a la Comunitat aquesta gran oferta, no de rebaixes de fi de temporada, sinò: "de sal que dona bon gust", "d´aigua que purifica i dòna vida" i "de llevat que fermenta el bon pa".

Que el P. Fundador del Missioners del Sagrats Cors i els Beats, màrtirs del Coll, ens animin i donin forces per dur endevant aquesta tasca d´ANUNCIAR i fer CREIXER el REGNE de DÉU desde el SILENCI de Sant HONORAT!
Amic i germà Joan Arbona msscc

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF