Lligams

Lligams

martes, 2 de junio de 2015

Trobada amb col.laboradors de la Procura

El dissabte dia 30 de maig passades les onze del matí, acompanyats dels PP Agustí Martí, Hippolyte Voka i del gerent, en Toni Moreno,  juntament amb un bon grupet de fidels col·laboradors de la Procura de Missions ens reuniren en la sala Ruanda per compartir les nostres inquietuds sobre les missions. Foren molts els desitjos i els sentiments que cada un dels participants comunicà, així com també, l'alegria i la satisfacció que ha suposat i suposa actualment col·laborar amb la Procura de Missions.


El Pare Agustí, malgrat la seva edat, viu intensament la seva passió per les missions. D'una manera especial per Ruanda ja fou un dels primers països amb qui col·laborà. Expressà que sempre guardarà aquesta experiència dintre del seu cor.

El Pare Hippolyte agraí profundament la solidaritat dels col·laboradors ja que gràcies a ells molts dels missioners africans han pogut estudiar la teologia i avui són sacerdots que treballen en diversos països a on treballa la Congregació.
La trobada acabà amb la celebració de l'Eucaristia que presidí el nou  i novell sacerdot, el Pare Hippolyte Voka, procedent de la República democràtica del Congo.


A la tarda es tingué la trobada dels voluntaris de la Procura de Missions. Es a dir, tots els que ajuden directament en les diverses activitats que en aquest darrers anys ha iniciat la Procura de Missions. Ens alegrà poder conèixer personalment a tot aquest grup de persones que sols els coneixement de nom i que ajuden a actualitzar i dinamitzar la Procura de Missions. Agraïm sincerament tota la seva valuosa ajuda així com també la seva professionalitat.

Amb els participants poguérem expressar les motivacions que ens empenyen a col·laborar amb una entitat de la Congregació com és la Procura de Missions que té com objectiu la formació de nous missiones dels Sagrats Cors així com també qüestions socials. Volem dir ajudar a millorar la vida sobretot de  famílies i col·lectius més desvalguts.

Es cert que en el grup hi ha desitjos comuns, però també es percep una gran diversitat d'opinions i interessos personals. No obstant això, aquesta diversitat pot possibilitar un equip de treball molt enriquidor.


Malgrat que el bessó de les seves aspiracions sigui d'àmbit social, alguns tenen molt d'interès per conèixer de més aprop l'espiritualitat de la Congregació. En certesa, afirmaren alguns que els ajudarà a conèixer-la millor i a  viure una vida cristiana més compromesa.

Després d'uns moments de silenci i meditació acabaren la nostra trobada amb el desig de retrobar-nos en un altre moment per presentar un pla de reunions per així aprofundir en l'espiritualitat sacricordiana i amb l'espiritualitat missionera.
Atentament,                                                                    Miquel Mascaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF