Lligams

Lligams

lunes, 17 de noviembre de 2014

90 anys del P. Tomeu Barceló

Una celebració multiplicada per quatre

Dia 31 d’octubre tres germans nostres celebraren l’aniversari del seu naixement. Es tracta dels PP. Antony Vallespir de la Comunitat del Santuari de la Mare de Deu de Lluc, Santos Ganuza de la Comunitat de Zamengoe a Cameroun i Bartomeu Barceló Roig, de la Comunitat de l’Ermita Sant Honorat.

Des de Sant Honorat, organitzàrem una festa pel P. Tomeu qui ha complert els noranta anys de vida. Tot començà el dia 23 de octubre amb dos dels seus antics alumnes de l’Escolania, vinguts un de Dinamarca i un altre d’aquí mateix, a celebrar amb el P. Tomeu anticipadament. Tota la comunitat estava reunida per compartir aquest moment tan especial. Una altra festa tengué lloc el dia 31 de octubre, el mateix dia del seu  naixement, amb sa seva família, però fora de la Comunitat.
La Comunitat celebrà aquest esdeveniment el dia primer de novembre. Amb alguns amics de l’Ermita Sant Honorat, compartírem el menjar del migdia amb alegria tot escoltant el P. Tomeu compartir alguns moments mes importants de la seva vida.

Finalment, un grup d’amics seus, van pujar a la muntanya de Tres Santuaris uns dies després per celebrar amb el P. Tomeu. S’ajuntaren un total de 21 persones vingudes de per tot arreu de Mallorca aportant tot el que necessitàvem per viure joiosament aquest dia. A fi de comptes el P. Tomeu ha estat  festejat quatre vegades.                                                                                                                              HV
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF