Lligams

Lligams

viernes, 1 de noviembre de 2019

HOMENATGE DE L'AJUNTAMENT D'ESCORCA

Divendres 25 d'Octubre l'Ajuntament d'Escorca, a la sala de sessions, volgué retre homenatge a la nostra Congregació amb motiu del comiat de la comunitat del Santuari. El batle Antoni Solivellas llegí un resum ben detallat de les principals iniciatives socials i culturals desenvolupades en aquests 128 anys. El P. Josep Amengual i Batle, Delegat de la Congregació a Mallorca, representà al P. Emilio Velasco Triviño, Superior General. Es feren presents els quatre darrers batles del petit municipi del terme de muntanyes. Tengueren el detall de regalar-nos una pintura de l'escut de l'Ajuntament, que rebé el P. Antonio Fernández, darrer administració del Santuari.

No fa encara massa temps que el Santuari (amb el prior mossèn Marià Gastalver i l'administrador mossèn Antoni Burguera al davant) s'havia sumat a altres dos homenatges del mateix tarannà: L'organitzat pels Clubs Rotaris a la parròquia de Santa Maria la Major, d'Inca, amb assistència de la presidenta del Consell, senyora Catalina Cladera, del batle d'Inca, senyor Virgilio Moreno, d'un representant dels Rotaris i del president de l'Associació dels Antics Blauets, el batle de Sa Pobla Llorenç Gelebert.- A l'altre, amb motiu de la Fira de Lluc, es posà el nom del Germà Macià Ripoll al Jardí Botànic, i que ara es diu Jardí Natural.- El P. Josep Amengual agraí la iniciativa amb nom dels Missioners dels Sagrats Cors.

Hi ha que dir que aquest mateix P. Amengual s'ha encarregat de preparar un volum, a punt d'entrar a la imprenta, sobre la Pujada i Baixada de la Congregació a Lluc.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF