Lligams

Lligams

lunes, 14 de marzo de 2016

Agraïts pel Centre Missioner P. Pere Riera


Amb un gran sentiment d’agraïment el passat dissabte dia 12 de març a l’església de la Mare de Déu d’Atotxa d’Ariany és celebrà una missa d’acció de gràcies per haver pogut construir el centre missioner Pare Pere Riera en el barri 22 de Enero del Gran Buenos Aires, Argentina.

Juntament amb la família del Pare Pere i els qui treballam a Missions Sagrats Cors-Procura sentíem  la necessitat de convidar a les persones que han ajudat econòmicament a la construcció del citat centre a una celebració eucarística per donar gràcies a Déu.


El Pare Miquel Mascaró, Procurador de Missions Sagrats Cors, juntament amb el Pare Toni Fernández, el  Pare Melcior Fullana, rector de la parròquia d’Ariany  i el diaca Toni Moreno foren el celebrants de l’eucaristia.  El Pare Miquel a la seva homilia agraí, en nom de la Congregació, les diverses mostres de solidaritat i esforços per la edificació d’aquest centre missioners que durà a terme una tasca social en un barri pobre i marginat d’una de les zones més empobrides del Gran Buenos Aires.

El celebrant aprofità per convidat als presents a continuar a ser solidaris. La solidaritat, digué, és un gest que ens identifica com a cristians i ens fa germans dels més pobres. Expressà que Missions Sagrats Cors-Procura té projectes socials que no pot respondre per manca de col·laboradors.  

Abans d’acabar la celebració es llegí uns e-mails enviats des de Camerun pel Pare Visitador General, el Pare Emilio Velasco i un altre des de Buenos Aires enviat pel Delegat el Pare Daniel Echeverria. Els dos coincidiren en donar les gràcies els centenars de persones que han ajudat en la construcció del centre. La celebració acabà amb un cant marià amb ritme de carnavalito closat pel  Pare Antonio Fernández

Després de la sentida celebració li seguí una xocolatada preparada per la família del Pare Pere. Els participants pogueren compartir uns moments d’alegria així com també uns moments d’esbarjo.


Som conscients que centre missioner Pare Pere Riera ha estat un desafiament no fàcil d’aconseguir. No obstant això, gràcies a l’esforç de molts, també de l’equip de Missioners dels Sagrats Cors que treballen a Buenos Aires,  avui al barri 22 de enero llueix un casal obert a tots, sobretot als pobres de la barriada.

Sentim que Déu ens ha acompanyat i ens ha confortat en aquesta llarga i costosa construcció.

Miquel Mascaró

Procurador de Missions Sagrats Cors

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF