Lligams

Lligams

lunes, 19 de enero de 2015

Festa patronal de Sant Honorat

El divendres passat, l’ajuntament d’Algaida celebrà a l’Església Sant Jaume, el patró del poble d’Algaida que és Sant Honorat. L’ofici de les 11:00 fou presidit pel Bisbe Xavier Salinas i altres sacerdots, com el rector de la parròquia i el seu vicari. De la comunitat de Sant Honorat, hi foren presents en aquesta celebració el P. Miquel Mascaro i el diaca Hippolyte.

Ahir  diumenge, a la capella de l’Ermita de Sant Honorat més de 150 persones vingudes de pertot arreu de l’illa celebraren el patró del lloc. Cantada per un grup de la parròquia Sant Jaume d’Algaida, la missa fou presidida pel P. Miquel Mascaro i la predicació va córrer a càrrec del diaca Hippolyte Voka.

Després de la missa, dos moments mes importants. El primer es que tots els convidats en aquesta festa  han compartit  un moment agradable amb el brindis preparat per la comunitat i el que ha dut cadascú. Després la comunitat ha rebut en el menjador gran un grup de 25 persones. A les 4:00 de l’ horabaixa la comunitat ha redescobert seva tranquil-litat habitual.

Hippolyte Voka

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF