Lligams

Lligams

sábado, 2 de mayo de 2020

Cròniques de l'Ermita de Sant Honorat - Abril 2020


Dissabte, 4. El Govern decideix allargar dues setmanes aquest període de reclusió a casa.

Diumenge, 5. Aquí es pot dir que no ens ha visitat ningú, fins avui que han pujat alguns membres de Protecció Civil per veure si estàvem bé. El P. Miquel els ha regalat un poc de verdura fresca de l’hort.- Assistim a la missa televisada del sant Pare a l’església de sant Pere de Roma.

Dissabte, 11. Celebram una Setmana Santa molt atípica. El P. Miquel segueix organitzant un manteniment i neteja generals. L’esglesieta tancada, així com les parròquies que servim. Hem seguit les celebracions principals per la Seu de Mallorca o les del sant Pare a sant Pere de Roma. Ahir, divendres, vàrem fer el recés, predicat pel P. Jaume. Guardam el dejuni, amb una sola menjada forta al migdia. La cuinera es despedí ahir fins dimarts.


Diumenge, 12. Pasqua de Resurrecció del Senyor!Ahir vespe seguírem la vigília del papa i avui el nostre petit grup ha celebrat l’eucaristia presidits p’en Miquel. En Juan Nelson ho ha gravat per pujar-ho al canal de youtube i felicitar així i reforçar els llaços amb tots els nostres voluntaris. Aquests dies han cancel·lat la seva vinguda els grups d’Angustias Ortega (del 3 al 5) i els de Paula i Jutta (dissabte, 4).

Dimarts, 14. Segueix el mal temps. Aquí dalt, molta boira. Ha plogut un poc, de 15 a 20 litres, però insuficient. Ahir férem una segona reunió els 5 que estam confinats a Sant Honorat, per avaluar i programar la nova setmana.




Cronista: Jaume Reynés, MSSCC

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF