Lligams

Lligams

miércoles, 4 de mayo de 2016

Dia de Mallorca Missionera

Amb el lema, Ramon Llull, primer missioner, va tenir lloc el diumenge dia 1 de Maig, a la diòcesi de Mallorca, el dia de Mallorca Missionera. També aquest any s'han recordat aquells missioners i missioneres mallorquins que treballen a països de missió.
Els Pares Jaume Reynés i Miquel Mascaró juntament amb el diaca Toni Moreno participaren de la missa que va presidir el bisbe de Mallorca, Javier Salinas, a l'Església de la Sang de Palma.
El Sr Bisbe va destacar la tasca que realitzen aquests mes de 50 mallorquins i mallorquines escampats per molts de racons del nostre món donant raó de la seva esperança i de la seva fe. El pastor de la diòcesi va valorar el coratge i el treball humanitari i espiritual que aquests missioners exerceixen en els cinc continents - fins a Oceania hi ha missioners mallorquines- comentà. Va posar l'exemple de Ramon Llull com el missioner de la itinerància i de la passió per Jesús.
En la celebració de l'eucaristia, la delegada de missions de la diòcesi, en la introducció, també va ressaltar l'esforç incansable d'aquests amants del Ressuscitat que amb el desig de compartir la fe i l'esperança, com ho va fer Ramon Llull, han deixat família , amics i el seu país per fer-se germans d'altres cercadors de Déu.
Llull, mogut pel seu amor a l'Amat no només va escriure i va dialogar amb altres confessions, sinó que també va viatjar ja que la seva passió també era la cultura i el coneixement. Un missioner que cercava la contemplació en l'acció.
Abans de donar per acabada la celebració, la delegada de missions, va voler que el Sr Bisbe fes entrega d'uns petits obsequis com a mostra d'agraïment per la tasca solidària que fan algunes persones en aquesta delegació.
Després de l'emotiva eucaristia el va seguir un berenar de germanor al convent de les Germanes Canòniques del convent de Santa Magdalena.
Miquel Mascaró
Procurador de Missions Sagrats Cors

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF