Lligams

Lligams

viernes, 3 de noviembre de 2023

LLUEIX DE NOU LA COVA DE LA MARE DE DÉU DE LOURDES A SANT HONORAT

 El diumenge 28 d’octubre amb la comunitat cristiana de l’ermita de Sant Honorat, després de la celebració de l’Eucaristia, resàrem el rosari per la pau al món davant la Cova de Lourdes tot just després de la seva restauració.

La imatge de na Bernadeta, fruit del pas del temps, estava molt deteriorada, després de la seva restauració ara llueix de nou la Cova de Lourdes.

Es prou familiar i popular la Cova de Mare de Déu de Lourdes en moltes comunitats religioses i en moltes parròquies. També a Sant Honorat hi és present aquesta presència de l’aparició de la Mare de Jesús. Es una manera senzilla i familiar de fer present la presencia de la Mare de Déu entre nosaltres.

A Sant Honorat es troba situada al costat de l’ermita del Pare Palau que guarda la presència d’aquest missioner incansable que passà uns anys de contemplació i pregària en aquest racó d’aquesta muntanya mística

Il.lustram unes fotos que fan present aquest acte religiós que vol simbolitzar la nostra solidaritat amb aquells que són víctimes de les guerres existents en el nostre planeta. Són moltes més dels que ens parlen actualment els mitjans de comunicació.

Es fa urgent tornar als principis bàsics que ens humanitzen i ens fan conscients la nostra naturalesa divina. Sembla que el món es desintegra quan la cridada és a la fraternitat universal i al progrés de tots els pobles. El desig dels humans no és altre que viure en pau en aquesta terra que és de tots i que Déu la creà perquè la dominàssim, però no fer-la mal bé. Un grani noble repte de tots els vivents!  

Miquel Mascaró

Membre de la comunitat de Sant Honorat
















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF