Lligams

Lligams

miércoles, 8 de noviembre de 2023

10 aniversari del Curset de Cristiandat

 El passat dissabte dia 4 de novembre un bon grup de cursillistes vengueren a Sant Honorat a celebrar el seu 10 aniversari del Curset de Cristiandat número 414

Acompanyat del que fou el Rector del Curset 414, Pau Català, un significatiu grup de participants del citat Curset vengueren a celebrar-ho a Sant Honorat fent un encontre carregat d’efecte i bell record.

Després de visità el Santuari de Gràcia i visitar la tomba del que fou un del sacerdot que animà el Curset el bisbe Antoni Vadell s’enfilaren cap a Sant Honorat per gaudir de la companyia dels participants, del diàleg i del silenci de l’ermita.

No faltaren moments per recordar aquells tres dies a Santa Llucia que els canvià la vida. La descoberta de Jesús els canvià els hàbits del dia a dia i també la seva vida espiritual.

Participar de l’Utrella els dilluns vespres així com també la reunió de grups els mantén animats i compromesos en la vida espiritual, comentaren els participants.

La trobada s’allargà fins entrada l’hora baixa.   La trobada acabà amb la celebració de l’Eucaristia que celebrà el Pare Miquel Mascaró, també animador del curset número 414.  



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF