Lligams

Lligams

martes, 13 de diciembre de 2016

El P. Javier López, Concòrdia i el Fundador


Monestir de La Real, 12 de desembre de 2016

A totes les col·laboradores i col·laboradors de la Fundació Concòrdia.
  
Una salutació molt cordial a totes i a tots, abans que dia 20 celebrem l'aniversari del P. Fundador, Joaquim Rosselló i Ferrà, i, la més gran celebració del Nadal del Senyor, que dóna acompliment a les promeses d'alliberament per a la humanitat sencera.

Dissabte, dia 10, a Mallorca hi hagués dos esdeveniments encoratjadors, i, en la seva mesura, foren cordials y fins i tot massius. De 3 a 400 persones en cada banda.

L'Escolania de Lluc va retre un homenatge que, fa temps, es veia venir, al P. Pedro Javier López Rípodas, ara a la Comunitat del que era Seminario Misional de Artajona, (Navarra), on també va deixar una empremta com la que hem recordat dissabte. El bon fer, amb finesa elegant, l'apropament a totes les persones i, en aquests casos, als blauets de Lluc i als infants a Artajona, ha estat solemnement i públicament reconegut, tot guardonant-lo amb el Blau d'or de Lluc. Enhorabona al bon germà i amic cordial, P. Javier López, i també ben cordialment voldria felicitar l'Escolania des del Prior, Educadors, professores i professors, i a tot el personal, i a la comunitat perquè han tingut un record per a un germà que va dedicar tantes hores, nit i dia, als blauets i a tot al santuari.


D'altra banda, he de lamentar que, tot i que hi era amablement convidat, i havia promès l'assistència, no hi vaig poder assistir, com va passar a altres. Havia d’anar a celebrar, com cada dissabte i diumenge, l’eucaristia a l’església dels SS. Cors de Sóller, i assistir a la Xocolatada solidària, que la Fundació Concòrdia havia organitzat a la Real. Vaig poder atendre a les dues obligacions. Valgui aquest record, com a mostra de simpatia i fraternitat.

La Xocolatada tingué una assistència superior a l’esperada; però l’experiència de n’Àngel, amb els seus col·laboradors deixaren més que satisfets a tothom. Els infants entregaren les seves cartes per als Reis Mags, als seus patges.

Però el començament de l’esdeveniment va consistir en una bella dansa, a càrrec de l’Escola de dansa Sant Jaume, i en un concert preciós del Cor Son Dameto.

En els adjunts hi trobareu un escrit del col·laborador de la Congregació, el prof. de la Universitat de les Illes Balears, Pere Fullana, antic blauet, sobre els seus records dels temps del P. Pedro Javier López, com a preceptor de l’escolania de Lluc. Temps nous, per l’esperit nou que el nostre germà va saber viure i transmetre.

També trobareu un retall de premsa, sobre la Xocolatada.

Moltes gràcies a tantes persones col·laboradores, y a totes les que pogueren participar en aquesta activitat solidària, com a suport als projectes de la Fundació Concòrdia, en bé dels pobres, sense distinció.

Enhorabona i gràcies, tot just aquests dos esdeveniments ens disposen a un Nadal cordial i solidari i a recordar a el nostre P. Fundador, dia 20.

Bones festes a tots,
Josep Amengual, M.SS.CC.



Pere Fullana, a Última Hora, 11 / 12 /2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF