Lligams

Lligams

jueves, 14 de septiembre de 2017

Noces de diamant del P. Bartomeu Barcelö

Amb motiu de les noces de diamant del Pare Bartomeu Barceló el passat dimecres dia 13 es celebrà a l’ermita de sant Honorat una missa d’acció de gràcies. El Pare Barceló estigué arropat per la comunitat de Sant Honorat i alguns familiars que feren d’aquest significatiu aniversari una veritable pregària d’acció de gràcies. Són 75 anys d’entrega i treball pel Regne. Ell mateix es sorprèn del do que Déu li ha donat de tants d’anys d’entrega i servei a l’Església i a la Congregació.


El Pare Barceló a la celebració de l’Eucaristia que presidí el Pare Hippolyte, delegat del Superior General a Mallorca, manifestà als presents que Déu l’ha estimat molt perquè no són molts els qui poden arribar a celebrar aquest aniversari. Recordà que ell sol sap de tres congregants al llarg de la historia de la Congregació: El pare Bartomeu Pericàs, el Pare Rafel Carbonell i ell. Amb un posat d’humor digué que entraren a la Congregació molt tendres i ben jovener-los. Tants sols tenien uns 10 anys.

El P. Tomeu anys enrere. Amb més
força fisica i mensy cabells blancs.
El Pare Voka en l’homilia de la celebració de l’Eucaristia destacà la imatge que glosa el profeta Isaïes: “Que en són, de bonics, per les muntanyes els peus del missatger de bones noves que anuncia la pau i el benestar, que anuncia la salvació i diu a la ciutat de Sió: El teu Déu ja regne” (Is 52,7). Tenia present els pues falaguers del Pare Tomeu que fins fa poc corria per les muntanyes de Randa i anteriorment per moltes muntanyes de la nostra geografia mallorquina. Ara als seus 93 anys tresca pels jardins de l’ermita tot saludant amablement als visitants, cercant sempre un motiu per una salutació cordials i afable. Exercint així el seu tarannà comunicatiu i dialogant.

La festa acabà entorn de la taula amb un senzill, però significatiu sopar de pa amb oli i una suculent pastis a on es podia llegir: “Al Pare Tomeu pel seu aniversari de 75 anys de servei als altres
                                  Miquel Mascaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF