Lligams

Lligams

sábado, 16 de julio de 2016

Festa dels màrtirs del Coll


Reg. 07/2016/07

Josep Amengual Batle / La Real


Monestir de La Real, 16 de juliol de 2016

Celebració de la festa dels beats màrtirs Simó Reynés , Prudència Canyelles
i companys màrtirs


Als germans de la Delegació de Mallorca, religiosos i missioners, col·laboradors de la Procura de Missions i de la Fundació Concòrdia

Benvolguts germans i germanes:

Després de saludar-vos cordialment, voldria dir-vos que tots som convidats a celebrar la festa dels nostres germans màrtirs, que amb les germanes franciscanes i la Sra. Prudència foren elegits per Déu per a donar el major testimoni d’amor, que és donar la vida.


Som en la mateixa senda d’ells, i dia rere dia el Crist ens atreu amb llaços d’amor a seguir-lo i a viure la disponibilitat missionera amb goig i generositat.

La Sra. Roca, testimoni de vista, ens va recollir un gest profètic del P. Miquel Pons, que morí fent el gest de perdonar els que els causaven la mort, tot sortint de la casa de Prudència Canyelles, que havia estat el seu refugi.

En temps tan complexos, i tan perillosos per  molts, el gest del P. Pons, i l’acollida arriscada i espontània de Prudència són una invitació per a tots nosaltres, missioners dels Sagrats Cors, religiosos i laics.

Dia 21, dijous, ens trobarem tots els que podrem, a La Real, a les 19’00. Farem una presentació del llibre que ha publicat el P. Jaume Reynés, sobre la Bíblia en el P. Joaquim Rosselló, i a les 20’00, celebrarem l’eucaristia, per a acabar amb un senzill àpat.

Esperant poder saludar-nos, a tots us desig una bona setmana.

Josep Amengual i Batle, M.SS.CC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF