Lligams

Lligams

martes, 12 de abril de 2016

PASQUA DE LA DELEGACIÓ AMB ELS COL·LABORADORS LAICS

Des de temps enrere la nostra Delegació es reunia per a celebrar la Pasqua plegats, però enguany decidirem organitzar una jornada de Missió Compartida. Això vol dir, una trobada amb el grup de laics i laiques que col·labora més estretament amb nosaltres.


Ens trobàrem diumenge passat, 10 d’abril, al monestir de La Real. A les 13h  començàrem celebrant el Jubileu de l’Any Ramon Llull a l’antiga església de sant Bernat. Coordinats pel P. Gabriel Seguí, superior de la comunitat, cantàrem l’himne “Germans, hem arribat dels quatre punts de l’horitzó”. Es proclamà l’Apocalipsi 7,9.14b-17 i alguns textos del Llibre d’Amic e Amat nn. 25-59. Després tenguérem un moment de pregàries lliures.

A les 14h passàrem al menjador per a compartir una paella de primera i postres artesans. Fórem una cinquantena, entre missioners, membres de la Procura de Missions, de la Fundació Concòrdia, de les Escoles Joaquim Rosselló i col·laboradors de les nostres cases.

El Delegat P. Josep Amengual recordà la proposta feta en el consell de la Delegació d’organitzar una mena de taller, per a descobrir com podem ser continuadors de la Missió del Crist, com ens ho proposa la Darrera Exhortació del nostre Fundador, per a anunciar l’amor de Déu al món. Demanar-nos com som capaços de fer comunitat en missió, tan de religiosos com de laics. El P. Joaquim va ser el qui va articular un primer equip de jesuïtes, filipencs, i preveres seculars, per a evangelitzar Mallorca. Ell va ser el que ens recordava que som preveres que vivim en comunitat, per a la Missió. Convé que ens demanem a qui anunciam, com ho anunciam i on. Amb quins recursos ho feim.
No podien mancar les fotografies entorn del monument del Beat, devora l’antiga cisterna, per a memòria i compromís de fer camí plegats. A veure si l’any que ve serem més i amb qualque iniciativa concreta en marxa.
JR


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF