Lligams

Lligams

jueves, 21 de enero de 2016

Tot despertant la solidaritat



La gala solidària ARA, el capvespre del dia 17 de gener, dia de sant Antoni, omplí el teatre Principal de Palma d’amadors de la vida i dels que creuen que la solidaritat entre els possibles i cultures és possible.

La causa era prou justificada: col·laborar i ajudar a dues entitats mallorquines que treballen pel bé dels més necessitats: Missions dels Sagrats Cors i la fundació Nazaret de Palma.

A les 18’00 el taló del renovat teatre s’obria i el presentador de la gala, el Sr Juan Carles Bestard convidava als assistents a despertar a la sensibilitat social per tal que sigui possible la solidaritat. 

Un videoclip original posava les primeres notes a la creativa i a la bellesa musical. Les diverses imatges de persones de la nostra cultura posaven de relleu la seva capacitat de lluita per aquells valors que dignifiquen la vida i les persones. La seva constància en la defensa d’allò que ajuda a superar els errors i les pors fa d’ells senyeres emblemàtiques que fan que els mallorquins ens sentiguem orgullosos dels nostres artistes, intel·lectuals i esportistes. Personatges de la talla de Xavi Torres, Jaume Anglada, Gabriel Janer Manila, els Valdemossa, Pep Lluís Martí i molts d’altres donaven suport a la solidaritat i a la lluita per un món millor.

Durant la gala no faltaren moments per deixar-se entendrir per les melodies dels artistes que gratuïtament oferien les seves cançons i feien sonar els seus instruments musicals a favor d’una causa justa.


No faltà l’humor desenfrenat i subtil del màgic Cloquell que amb la seva simpatia i bondat es guanyà els aplaudiments de tots els assistents. La seva ingenuïtat ens fascinà a tots

Però fou el grup “Les quatre llunes” format, entre altres, pels joves de la fundació Nazaret els qui ens robaren el cor perquè no sols la música, sinó també les lletres de les cançons així com la seva interpretació fou una veritable expressió de la seva professionalitat musical.

Amb un agraïment molt pronunciat de part dels dos gerents, el Sr Toni Moreno de les Missions Sagrats Cors i de Guillerm Cladera de la fundació Natzaret acabà la gala solidaria Ara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Convertir pàgina en PDF